7 de jul. 2014

FOTOGRAFIES GUANYADORES AL I CONCURS DE FOTOGRAFIA - ADOR FOTOGRÀFIC 2014El passat dissabte, 5 de juliol, a les 10 del matí tingué lloc la fallada del I Concurs de Fotografia Creativa – Ador Fotogràfic 2014. En total han sigut presentades 93 fotos de pràcticament totes les comunitats de l’Estat Espanyol, tot un èxit tenint en compte que es tracta de la primera edició d’aquest concurs.

El jurat ha estat compost per fotògrafs i professionals vinculats al món de l’art, la docència, la fotografia i el diseny:

• En Pere Huerta González, professor del Taller de Fotografía Creativa de Ador i fotògraf.
• Na Cristina Jordà Gomar, fotògrafa i dissenyadora gràfica.
• En David Pons Chaigneau, fotògraf i Llicenciat en Història de l’Art.
 
Secretari:

En David Marí Frasquet, funcionari de l’Ajuntamiento d’Ador.

En acabar les deliberacions pertinents, els premis queden de la següent forma:

Primer Premi, per majoria, dotat amb 400 euros i diploma, per la fotografia nº91, sense títol, que pertany a JOSÉ MARÍA RUBIO CALONGE  de CASTELLÓ.

Segon Premi, per majoria, dotat amb 200 euros i diploma, per la fotografia nº90, sense títol, que pertany a JAVIER SALES BROCH de VILA-REAL.

Tercer Premi, per majoria, dotat amb 100 euros i diploma, per la fotografia nº4, titulada Edificio fantasma, que pertany a JOSÉ LUIS GARCÍA ALONSO de VINARÒS.

Aquest concurs forma part de les activitats del 5è ADOR FOTOGRÀFIC 2014, que és un programa dedicat a la fotografia on al llarg de l’any fem tallers, exposicions, conferències i encontres al voltant del món de la fotografia.

FOTOGRAFIES PREMIADES

 JOSÉ MARÍA RUBIO CALONGE 
PRIMER PREMI
JAVIER SALES BROCH
SEGON PREMI 

JOSÉ LUIS GARCÍA ALONSO
TERCER PREMI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada