24 d’ag. 2012

NIT DE LES RATES PENADES

 
 
Comença el període d’inscripció per a la tercera activitat del 5é Aniversari del Paisatge Protegit del Serpis.
En l’activitat “Què trobem en el Paisatge per la nit? Nit de les rates penades” es commemora també la Nit Europea de les Rates Penades.
 
Amb aquesta activitat es comptarà amb la presència de Miguel Ángel Monsalve tècnic de la Conselleria Infraestructures, Territori i Medi Ambient i vicepresident de SECEMU (Asociación Española para la Conservación y el Estudio de los Murciélagos) que ens introduirà en el món dels quiròpters i ens contestarà a totes les preguntes i dubtes sobre el tema.
 
També es farà una explicació sobre el projecte QuiroRius de la mà de la Fundació Limne, un projecte de voluntariat i de participació on amb diferents ferramentes es podrà detectar la presència de les diferents espècies de rates penades i amb aquesta i altres indicadors analitzar l’estat del riu.
Ens traslladarem a vora riu per a poder veure aquests mamífers tant peculiars, per tant caldrà dur calçat adequat i degut a les hores que es faran es interessant dur-se també l’entrepà i una llanterna.
Vos esperem el dijous 30 d’agost a les 19,00h en la plaça del Raval en el municipi d’Ador. Dalt podeu veure el cartell amb informació ampliada.
Caldrà inscriure’s ja que les places són limitades; al mail paisatge_serpis@gva.es o per telèfon 606.856.798. L’activitat és gratuïta.
Participa en aquesta activitat l’Ajuntament d’Ador.
Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada