30 de maig 2011

PREMI BIBLIOTECARI DE L'ANY

Des de l'Agència de Lectura d'Ador tenim el plaer de comunicar-vos que l'Organització de la Mostra Professional de Contacontes “CONTESCOLTES” integrada per les biblioteques d'Ador, Barx, Montserrat, Requena, Rafelcofer, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna i Xeraco ha rebut per part de l'Associació de Bibliotecaris Valencians (ABV) el premi Bibliotecari de l'any. L'acte d'entrega del premi tindrà lloc el proper divendres, 3 de juny en l'Hotel Beatriz Rei En Jaume de València, alhora que seran entregats els premis Samaruc de Literatura Infantil i Literatura Juvenil, així com el premi Bibliotecari d'Honor a l'Associació d'Editors del País Valencià.

La Mostra va nàixer en 2008 com un projecte de cooperació entre diferents biblioteques, donat l'elevat nombre d'activitats d'animació lectora que es produïxen en les Biblioteques i altres fòrums culturals.

Enguany, la Mostra complix el seu 4t. aniversari i està organitzada per les biblioteques d'Ador, Barx, Requena, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna i el SARC de la Diputació de València i tindrà lloc, com és habitual, l'últim divendres d'octubre en el  Reial Monestir de Simat de la Valldigna.

Podeu trobar més informació en la web www.contescoltes.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada