4 d’ag. 2010

XXIV SETMANA CULTURALXXIV SETMANA CULTURAL ADOR 2010
DEL 9 AL 15 D'AGOST

DILLUNS, 9 D’AGOST

· 11:00 h. XVII CONCURS DE PINTURA ADOR 2010. L’Ajuntament proporcionarà el paper (A4), llamineres, retoladors i pintures de cera. Lloc: davant de la Piscina Municipal. Hi haurà 3 premis als millors atorgats per un jurat. Igualment, hi haurà premi per a tots els participant.
· 12:00 h. CAMPIONAT DE TIR al Frontó Municipal.
· 19:00 h. TALLER DE DOLÇAINA I TABAL a càrrec de l’ASSOCIACIÓ DE DOLÇAINERS I TABALETERS D’ADOR FA RESSOL. Biblioteca Municipal. Taller destinat per a xiquets i xiquetes.
· 22:30 h. FIRA POPULAR ADOR 2010 amb concursos, proves, jocs tradicionals i moltes coses més al Frontó Municipal.

DIMARTS, 10 D’AGOST

· 11:00 TALLER DE PILOTA VALENCIANA a càrrec de l’Associació de Pilota Valenciana d’Ador. Al carrer Joan Carles I (Raval). Per a xiquets i xiquetes.
· 12:00 h. JOCS D’AIGUA a càrrec de Senia al Frontó Municipal.
· 18:00 h. VI CAMPIONAT DE TRIVIAL a la Biblioteca. (màxim sis parelles).
· 20’00 h. VIII CAMPIONAT DE TRUC ADOR 2010 al Bar Centre Social (màxim 16 equips). Apuntar-se al Centre Social fins al dia 13 d’agost.
· 19’00 h. TEATRE D’ANIMACIÓ a càrrec de SCURA PLATS amb l’espectacle CORRAL KAOS (ANIVERSARI A LA GRANJA). al Frontó Municipal.
Les gallines i pollastres d’un corral són atacats per una estranya malaltia coneguda com la pesta de les plomes. L’extermini serà el final irremeiable si no troben cap solució. Per trobar un remei han d’aconseguir el llibre del Vademècum que està amagat en un lloc inaccessible al que només es pot arribar entrant al territori prohibit del laberint.
· 22:30 h. SOPAR DE BONYITOLET AL FORN al Frontó Municipal a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa d’Ador. Sopar amenitzat pel TRIO MUSICAL MONDÚVER.
(Cal replegar el tiquet del sopar de bonyitolet a l’Ajuntament)

DIMECRES, 11 D’AGOST

· 9:30 h. ESMORZAR per als jubilats i pensionistes del poble. I en acabar: campionat de burro, truc i dominó.
· 11’00 h. CAMPIONAT DE PLAY STATION 3, XBOX 360 I WII per a tots els xiquets i xiquetes al Centre d’Informació (CIJ), al carrer Goya nº1.
· 12:00 h. JOCS D’AIGUA a càrrec de Senia al Frontó Municipal.
· 17’30 h. Continuació del CAMPIONAT DE PLAY STATION 3, XBOX 360 I WII per a tots els xiquets i xiquetes al Centre d’Informació Juvenil (CIJ), al carrer Goya nº1.
· 20’00 h. VII CAMPIONAT DE TRUC ADOR 2010 al Bar Centre Social
· 19’00 h. TEATRE D’ANIMACIÓ a càrrec de la companyia SPLAI CASTELLÓ amb l’espectacle ELS ROCKIN’ XICS. Al Frontó Municipal.
"Els Rockin' Xics" és un grup de rock amb una curiosa manera d'interpretar les seues cançons. Amb "Els Rockin' Xics" el públic tornarà als anys de la radio, dels "guateques", de la moda "ye ye", en un espectacle infantil carregat de música, festa i animació.
· 22 h. SOPAR D’ENTREPANS A CÀRREC DE L’ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES D’ADOR al Frontó Municipal. Sopar amenitzat per VICENTE TORRES.
(Cal replegar el tiquet del sopar dels jubilats a l’Ajuntament)

DIJOUS, 12 D’AGOST

· 11:00 h. CAMPIONAT DE PADEL al Polisportiu Nou. Per a xiquets i xiquetes.
· 17:30 h. FIRETA AL FRONTÓ MUNICIPAL (maquillatge, manualitats, monjes, pulseretes...). Col·labora: Senia.
· 18:00 h. EXPOSICIÓ al Frontó del dibuixos participants en el XVI CONCURS DE PINTURA ADOR 2010. Entrega de premis als guanyadors i a tots els participants.
. 19:00 h. MÀSTER AQUAGYM. Inscripcions i més informació a la Piscina Municipal. Preu: 5 euros (es regalarà una samarreta i una beguda). Inscripcions fins el 9 d'agost.
· 20 h. VIII CAMPONAT DE TRUC ADOR 2010 al Bar Centre Social
· 22:30 h. IV FESTIVAL MIRA QUI BALLA ADOR 2010

DIVENDRES, 13 D’AGOST

· 11:00 h. SEMIFINALS I FINAL DEL CAMPIONAT DE PADEL al Polisportiu Nou. Per a xiquets i xiquetes.
· 18:00 h. CAMPIONAT DE NATACIÓ i lliurament de diplomes a la Piscina Municipal. Inscripcions a la Piscina Municipal.
· 20:00 h. PERSENTACIÓ DEL LLIBRE EL TIO JOAN DE LA MARINA, UN BANDOLER D’ADOR EN TERRES DEL XÚQUER I EL TÚRIA (1851-1878) a càrrec del seu autor MANEL ARCOS.
Presentació amb Vi d’Honor el divendres, 13 d’agost de 2010 a les 20 h. a la Sala d’Exposicions Municipal del Museu Etnològic d’Ador.
· 21:00 SOPAR DE SOBAQUET per a tots el músics al Bar Vallet.
· 22:00 CERCAVILA DE L’ AGRUPACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D’ADOR.
· 22:30 CONCERT DE L’ AGRUPACIÓ MUSICAL SANTA CECÍLIA D’ADOR.
Lloc: Casa de la Música d’Ador.
Patrocina: Excim. Ajuntament d’Ador. Regidoria de Cultura.
Organitza: l’Agrupació Musical Santa Cecília d’Ador

DISSABTE, 14 D’AGOST

· 8’30 h. FUTBET DE VETERANS.
· 11:00 h. TALLER DE FAROLETS amb melons d’alger al C/Joan XXIII. Cal portar un meló, un ganivet, un ciri i una cullera.
· 19:00 h. CONCERT DE LA CORAL SANTA CECÍLIA D'ADOR. A l'església parroquial.
· 22:00 h. CERCAVILA AMB FAROLETS per tota la població acompanyats per l’ ASSOCIACIÓ DE DOLÇAINERS I TABALETERS D’ADOR FA RESSOL . La llum de tot el poble s’apagarà durant el trajecte.
· 23:00 h. SOPAR DE CINE al Frontó Municipal amb la pel·lícula AVATAR.
Pel·lícula de ciència-ficció nord-americana, escrita, produïda i dirigida per James Cameron i protagonitzada per Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Michelle Rodríguez.
Ambientada a l'any 2154, els esdeveniments que narra es desenvolupen en Pandora, una lluna del planeta Polifem habitada per una raça humanoide anomenada na'vi, amb la que els humans es troben en conflicte pel fet que un dels seus clans es troba assentat al voltant d'un gegantí arbre que cobreix una immensa veta d'un mineral molt cotitzat i que suposaria la solució als problemes energètics de la Terra: l'unobtainium.
(Cal portar-se l'entrepà de casa. Vi i salmorra a càrrec de l'Ajuntament d'Ador).

DIUMENGE, 15 D’AGOST

· 12:00 h. PAELLES POPULARS a la part de darrere de la Piscina i el Frontó Municipal. Al Frontó, repartiment de condiments a càrrec de l’Ajuntament d’Ador. Preu: 1 euro per persona. A benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)
· 13:00 h. COMENÇAMENT per part dels participants per a fer les paelles.
· 14:30 h. A MENJAR!
· 19:00 h. TIO DE LA PORRA. Disfresses, festa, alguna cosa per a beure, joguines per a tots i moltes coses més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada